SINDS 1975, 47 JAAR ERVARING
EIGEN PLAATSINGSDIENST

CENTRALE VERWARMING


Doelstelling van het Weishaupt vorsings- en ontwikkelingsinstituut voor gas- en oliebranders was de verwezenlijking van een bijzonder prijsgunstig en vermogensterke branderbouwreeks in grootserietechniek.

De nieuwe gas- en oliebranders van de bouwserie W 5 zijn gebaseerd op een identiek technisch platform. Zij bieden alle wezenlijke uitrustingskenmerken van moderne brandertechniek en alle veiligheidsstandaards, die men van Weishaupt-branders mag verwachten.
Zuinigheid door digitale techniek

De beste techniek, functioneel design en beproefde kwaliteit zijn van oudsher de kenmerken van Weishaupt-producten. Met de oliebranders WL5 worden nieuwe branders voorgesteld, die deze lijn op een voorbeeldige wijze verder doortrekken. Zij voldoen aan de vraag naar een zuinige en milieubewuste werking en vooral een gunstige aankoopprijs.
Volautomatische werking

De branders werken volautomatisch. Zij verzorgen op een betrouwbare wijze de voeding van de verschillende warmtegeneratoren voor verwarming en bereiding van warm water.
Compacte bouwwijze

Alle bouwdelen van de nieuwe branderstypes zijn op een kleine ruimte tot één geheel samengebouwd. De verschillende elementen voor de brandstof- en luchtregeling zijn overzichtelijk en makkelijk bereikbaar geplaatst.

Voor de servicewerkzaamheden kunnen de branders rechts aan de branderflens opgehangen worden. Daardoor is in het bijzonder de menginrichting goed toegankelijk. Een makkelijk afneembare afdekkap beschermt alle bouwdelen en elektrische bedrijfmiddelen.