SINDS 1975, 47 JAAR ERVARING
EIGEN PLAATSINGSDIENST
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN HUIS
DEPANAGE 7/7 0495/254012

LIFTDEURHAARD

Welk type haard U ook zoekt, wij verzekeren U van een ruime keuze en vakkundige plaatsing.

Kies in bovenstaand menu het type haard waar U in geinteresseerd bent voor meer informatie.Maximaal zicht op het vuur
De glazen ruit is in een nauwelijks zichtbaar kader gevat. Dit geeft een onbelemmerd zicht op het vlammenspel faeoatenteerd).
Regelbaar vlammenspel
Door de zeer goede afdichting van de houthaard is het vuur regelbaar. U temnert het vuur handmatig waardoor dit op een lagere capaciteit verder brandt.
Clean Window system
Het ingebouwde Clean Window System staat garant voor een nagenoeg schone ruit, mits goed stookgedrag.
Gemakkelijk stoken
De ingebouwde thermostaat regelt de verbrandingslucht. Dit garandeert een gemakke-lijke opstart van de houthaard. Hierdoor heeft u snel een mooi vuur.
Ruimtelucht onafhankelijk systeem
Bij het stoken met een gesloten ruit wordt niet gebruik gemaakt van de kamerlucht. De Heat Pure werkt onafhankelijk van de ruimte waarin gestookt wordt. Hierdoor wordt de ruimte niet continue afgekoeld door buitenlucht zoals bij conventionele systemen. Dit ge-beurt middels een geoatenteerd luchtkleo systeem.
De ingebouwde thermostaat regelt de verbrandingslucht. Dit garandeert een gemakke-lijke opstart van de houthaard. Hierdoor heeft u snel een mooi vuur.
DIN+ en optimale emissie
De Heat Pure voldoet aan de strenge DIN+ emissie normen. Hierdoor vormt de Heat Pure een minimale belast, voor het milieu met e. maximaal rendement.
Praktisch reinigen van de ruit
Het unieke sluitmechanisme van de houthaard zorgt ervoor dat de ruit kan kantelen. Dat maakt het reinigen zeer gemakkelijk. Door de gekantelde positie valt vuil automatisch in de verbrandingskamer. Het plateau voor de haard blijft schoon.
Keuze uit 2 binnenwerken
Bij de Heat Pure heeft u keuze uit 2 verschillende binnenwerken: skamol binnenwerk of stalen zwarte lamellen.
Strak design
Voor zowel het temperen van het vuur als het omhoogschuiven en het kantelen van de ruit zijn ingebouwde technieken die zorgen voor een strak design van de haard.
Geen storende elementen in de ombouw
Door de ingebouwde verse luchtklep is er geen externe bedieningin de ombouw van de houthaard nodig. Door de goede regelbaarheid van de Heat Pure is in de meeste gevallen geen rookgasklep nodig. Ook dit betekent geen storend bedieningselement aan de bui-tenkant van de ombouw.