SINDS 1975, 46 JAAR ERVARING
EIGEN PLAATSINGSDIENST

PELLETKACHELS

Met een pelletkachel verwarm je met een budget- en mileuvriendelijke brandstof. Pelletkachels kunnen ook aangelsoten worden op de centrale verwarming, zodat ze je hele huis verwarmen. Wij hebben een ruime keuze in pelletkachels, waaronder we volgende merken terugvinden:

De 10 troeven van MCZ


MCZ is één van de grootste Italiaanse fabrikanten van kachels. de fabriek ligt op 50 KM van Venetië op een terrein van 250.000M². Er werken 200 personen realiseren een omzet van ongeveer 50 miljoen euro. 40% van de omzet wordt geëxporteerd.
Wat onderscheidt MCZ van de andere pelletkachels?

Kwaliteit en afwerking

Alle toestellen worden ter plaatse vervaardigd en staan onder een streng systeem van kwaliteitskontrole (iso 9002). De afwerking is onberispelijk.
Design

MCZ onderscheidt zich van andere pelletkachels door een éénvoudig en strak design, aangepast aan onze markt. Zwarte keramieken zijn beschikbaar.
Assortiment

Het aantal modellen is beperkt zodat de dienst na verkoop vrij éénvoudig is. Met een paar modellen dekt MCZ de waaier van 6 tot 12 KW en beschikt naast de gewone AIR-versie ook MULTI-AIR modellen om andere ruimtes te verwarmen. Ook zijn er HYDRO-modellen met aansluitingsmogelijkheid op de CV.
Innovatief

MCZ is de pionier op het vlak van de technische evoluties van de pelletkachel.
Het systeem pelletbox

Met deze box kan de particulier zelf de parameters bepalen bij aankoop andere pellets (interventie van een vakman is niet meer nodig)
Alutec

De branderkamer is vervaardigd uit gietijzer en omgeven door alutecpanelen. Deze zijn meer hittereflecterend dan gietijzer en beschermen het toestel dan ook beter tegen slijtage. Ze zorgen voor een beter rendement dito verbranding en een mooier vlammenbeeld.
Ecostop

Een aantal modellen hebben de functie ecostop (economische regeling): de kachel brandt tot een zekere temperatuur bereikt is, waarna deze overgaat naar de minimumstand. Bij het verlagen van de temperatuur met 1 graad zal de kachel weer op vol vermogen branden.
Air Active Systeem

MCZ is de eerste op de markt met deze revolutionaire technologie. Een volautomatische regeling en verbranding: het toestel wordt automatsich afgesteld en aangepast aan de schoorsteensituatie of verandiring van kwaliteit van pellets. Bij dit systeem is geen pelletbox meer nodig. De afstandsbediening is veel eenvoudiger. bovendien is de trermostaat op de afstandsbediening gemonteerd en niet meer op het toestel zoal bij alle andere merken.
Ventilator

De MCZ kachels behoren tot de meest geruisloze op de markt. Bovendien zijn bepaalde modellen uitgerust met een tangentiële ventilator en met electronische geluidsdemper.
Service en betrouwbaarheid

Gegarandeerd voor de lange termijn: MCZ is een zéér betrouwbare partner met ruime ervaring. MCZ als fabrikant zowel als FERO als importeur werken als team nauw samen om zowel voor de vakman als de particulier de beste service te bieden op vlek van produkt, garantie, opleiding, techniek en dienst na verkoop.