SINDS 1975, 47 JAAR ERVARING
EIGEN PLAATSINGSDIENST

INBOUW GESLOTEN VERBRANDING

Wij hebben een ruime keuze in gasgestookte inbouwhaarden met gesloten verbranding, waaronder volgende merken:Maximaal zicht op het vuur, alleen glas en geen metalen lijsten
Vuur, vuur en nog eens vuur. Geen hinderlijke lijsten aan onder- en zijkanten waardoor je een maximaal zicht op het vuur creëert (Patent pending Fairo systeem).
Schitterend gloei-effect
De Fairo gashaarden hebben een realistisch sfeer "houtvuur" door de speciale kal-glow gloeivulling. Deze vulling geeft een sprankelend en warm gloei-effect waardoor het gasvuur niet van een echt houtvuur te onderscheiden is. Dit betekent dat zelfs in de laag stand van het vuur de Fairo nog steeds een schitterend gloei-effect heeft.
Zeer realistisch uitziende houtstammenset
Door de nieuwste fabricatie technieken zijn de keramische houtstammen niet meer te onderscheiden van echte houtstammen.
Zuinige haard
Het HR+label geeft aan dat de Fairo een hoog rendement gashaard is van maar liefst 87, (Fairo 60). Hierdoor vormen de Fairo haarden een minimale belasting voor het milieu.
Eenvoudig te bedienen
Met de bijhorende afstandsbediening heeft u gemakkelijk controle over de haard. "Hoog en laag", "aan en uit", vanuit uw luie zetel.
Veilige gashaard
Door 3 verschillende beveiligingen behoort de Fairo tot de meest veilige haard in het marktsegment.
Flexibele plaatsingsmogelijkheden
Altijd al gedroomd van een haard middenin de woonkamer? De Fairo haarden kunnen geïnstalleerd worden met een horizontaal rookkanaal van maar liefst 7 meter. Dit geeft u veel vrijheid om de haard te plaatsen waar u maar wilt. Met een kleine diameter rook-kanaal (100/150) kunnen de haarden eenvoudig gemonteerd, van binnen of van buiten, worden.
Ruimtebesparend
Door de geringe inbouwdiepte van 35 cm neemt de Fairo weinig ruimte in beslag en past deze haard in elk interieur.
Diverse binnenwerken
Bij de Fairo heeft u keuze uit 5 verchillende binnenwerken: vlakkeachterwand, brede zwarte lamellen, steenmotief, chamotte achterwand en zwarte keramische glasachterwand.