SINDS 1975, 47 JAAR ERVARING
EIGEN PLAATSINGSDIENST
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN HUIS

INZETHAARD

Wij hebben een ruime keuze in houtgestookte inzethaarden, waaronder we volgende merken terugvinden:Producten met het Swan-label

Een product met het Swan-label is ontwikkeld met oog voor het milieu. Niet alleen met betrekking tot de lage uitstoot, maar ook door het doelbewuste gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Schoon stoken met CO2-neutrale producten

Als een product voorzien is van het Swan-label, betekent dat dat het een van de schoonste producten op de markt is, en dat u met een schoon geweten kunt stoken. Hout is een vernieuwbare energiebron, en de verbranding in een schoon brandende kachel is zo efficiënt dat het niet bijdraagt aan het broeikaseffect, omdat de CO2 die tijdens de verbranding geproduceerd wordt niet boven de hoeveelheid uitkomt die door de groei van nieuwe bomen wordt geabsorbeerd. Bij een schoon brandend product wordt de energie van het hout optimaal gebruikt met de minst mogelijke uitstoot.

Schone productie

Het Swan-label stelt ook een aantal eisen aan de productie, en dit is uw garantie dat er zowel extern als intern rekening gehouden wordt met het milieu tijdens het productieproces. Er worden gegarandeerd geen giftige zware metalen gebruikt voor de oppervlaktebehandeling, bovendien moet de uitstoot aan strenge voorwaarden voldoen. Op dit gebied gaan de eisen van het eco-label veel verder dan de nationale wetgeving.

Lees meer op https://www.ecolabel.dk.